Bo Jonsson och Christina Norén

Reumatikerdistriktets representantskap

Den 28 mars hade Distriktet sitt årliga representantskap i Gävle på Scandic CH.

Mötet inleddes med att uppmärksamma Reumatikerförbundet 70 år genom att bland annat lyssna på vår "egen låt" tillsammans. Föreningarna fick tips och ideér på när och hur man kan använda den.
Mötesförhandlingarna leddes galant av Bo Jonsson, 2:e vice ordförande på Reumatikerförbundet och Cristina Norén som mötessekreterare.
Anita Sjögren Klaesson och Gun Kautto avtackades med varsinn gåva eftersom de lämnade sina styrelseuppdrag.
Informatörerna som är aktiva i patientskolorna uppmärksammades med en gåva för sitt fantastiska uppdrag.
Efter mötet hade vi bjudit in föreläsare Ella Strömberg, tandhygenist. Hennes tema på dagens föreläsningen var tandvård.