HLS-lokalen Stengatan 7, Hudiksvall. Vår lokal för aktiviterer, medlemsmöten samt kontor

Välkommen till Reumatikerföreningen Hudiksvall!

Reumatikerföreningen Hudiksvall finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har 299 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Kom till oss ,vi vet hur det är!

Ni är hjärtligt välkomna till våra aktiviteter.

Ta kontakt med oss  för information om medlemskap, bli medlem, ändra adress samt meddela vilken e-postadress Du har, våra medlemsregisteransvariga är Agneta Fjäll tfn 0650-13406 och Ingrid Bylund tfn 070-6480816, eller gå direkt till Förbundets hemsida där anmälningsblankett
finns! Klicka här!

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar samt:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!